Livets spil – Transformationsspillet

Dette spil er magisk og kreativt – og et vidunderligt redskab til at ændre, transformere og manifestere nyt i dit liv.  Lær mere om det på denne og de underliggende sider.

Jeg er akkrediteret facilitator af The Transformation Game®  af Innerlinks ved Findhorn Foundation i 2002. Derudover har jeg gennemført ”Advanced training” ved Innerlinks i 2022 og har arbejdet med spillet og Intuitive Solutions ® i 20 år. 

Spillet er beskyttet af ophavsret – og udelukkende guider certificeret af Innerlinks må afholde kurser i spillet og benytte sig af logoet. Der er i Danmark 2-3 aktive guider.

“Spillet der kan ændre dit liv”

The Transformation Game® – eller på dansk “Transformationsspillet” er spillet, der kan ændre dit liv.

Det sætter lys på personlige mønstre, giver indsigt i forhold til nye retninger og støtter til forandring og transformation. 

På rejsen vil du få nye erkendelser, opleve forhindringer, møde engle og mirakler. Du får udvidet din bevidsthed, og du heler evt. smerter, mens du bevæger dig gennem det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan. 

Spillet er effektivt til at afklare vigtige udfordringer, løse konflikter og sætte nye retninger i dit liv. 

Læs nærmere i undermenuerne; Sådan foregår det og Dit mål.

Hvor kommer spillet fra?

The Transformation Game ® er skabt og udviklet af Joy Drake og Kathy Tyler, Findhorn Foundation i Skotland. Ideen til spillet er “født” i 1976 af Joy Drake, og siden er der udviklet en lang række elementer, som omhandler;
• Uddannelse af facilitator af Transformation Game ®, Solo Game® og Frameworks for Change®
• Englekort og blessingskort
• Intuitive Solutions ®
• En boksudgave af The Transformation Game®

Siden 1988 har der været en uddannelse til guide/supervisor af The Transformation Game. Uddannelsen kan tages flere steder i verden, bl.a. på Findhorn i Skotland, i USA, i Holland, Japan, Australien, Sydafrika og Argentina. 

Læs mere på Innerlinks side og her.