The Transformation Game - Spillet der kan ændre dit liv 

Dette spil er magisk og kreativt – og et vidunderligt redskab til at ændre, transformere og manifestere nyt i dit liv. Derfor bruger jeg det i mine forløb og kurser.

The Transformation Game® – eller på dansk “Transformationsspillet” er spillet, der kan ændre dit liv.

Nogle gange er livet fyldt med velsignelser, indsigter og en hjertefølt følelse af forbindelse med mennesker omkring os. Andre gange snubler vi gennem en række tilbageslag, akkumulerer smerte, ja falder i depression. Intet, vi prøver, ser ud til at hjælpe os ud af det.

Ligesom livet er fyldt med denne rige variation af oplevelser, er det også Transformation Game ® – et sjovt og komplekst brætspil, der tilbyder en legende, men alligevel væsentlig måde at forstå og transformere vigtige livsspørgsmål på.

Det er et gennemprøvet værktøj til transformation, der er blevet spillet af tusindvis af mennesker i over 45 år, og en effektiv måde at afklare vigtige spørgsmål, løse konflikter og forbedre relationer

På rejsen vil du få nye erkendelser, opleve forhindringer, møde engle og mirakler. Du får udvidet din bevidsthed, og du heler evt. smerter, mens du bevæger dig gennem det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan. 

Spillet er effektivt til at afklare vigtige udfordringer, løse konflikter og sætte nye retninger i dit liv. 

Lær mere om det på denne og de underliggende sider.  

Ønsker du at booke et spil eller et kursus, hvori spillet indgår, så se tider og priser her

Helle Brok - The Transformation Game® - Spillet der kan ændre dit liv
Englekort

 

Spillet kan hjælpe dig med at…

Spillet er et fremragende spejl, der sandfærdigt og kærligt vil reflektere tilbage til dig alt, hvad du stiller foran det, hvilket gør dig i stand til at bringe større klarhed, formål og visdom ind i dit liv.

Det stimulerer og styrker intuitive opfattelser, og tillader kendte grænser for selvet og sjælen at udvide sig, så du kan inkludere og integrere mere af dit samlede væsen. At se dig selv i lyset af en spirituel kontekst kan være en stærk og helende oplevelse.

  • afklare vigtige personlige spørgsmål
  • sætte retning på din forretning
  • forstå stressmønstre og ændre ikke-hensigtsmæssige vaner
  • overvinde depression og angst
  • afdække, udforske og tillade nye muligheder i dit liv
  • løse personlige konflikter
  • få en større følelsesmæssig forståelse af dig selv og andre
  • håndtere overgange – sundhed, karriere, ægteskab eller parforholdsændringer
  • indarbejde øget afslapning og ro i sindet i hverdagen
  • fjerne blokeringer for spontanitet, succes og opfyldelse.
The Transformation Game® - Spillet der kan ændre dit liv

 

Hvor kommer spillet fra?

The Transformation Game ® er skabt og udviklet af Joy Drake og Kathy Tyler, Findhorn Foundation i Skotland. Ideen til spillet er “født” i 1976 af Joy Drake, og siden er der udviklet en lang række elementer, som omhandler;
• Uddannelse af facilitator af Transformation Game ®, Solo Game® og Frameworks for Change®
• Englekort og blessingskort
• Intuitive Solutions ®
• En boksudgave af The Transformation Game®

 

Akkrediteret til at guide spillet

Jeg er akkrediteret facilitator af The Transformation Game®  af Innerlinks ved Findhorn Foundation i 2002. Derudover har jeg gennemført ”Advanced training” ved Innerlinks i 2022 og har arbejdet med spillet og Intuitive Solutions ® i 20 år. 

Spillet er beskyttet af ophavsret – og udelukkende guider certificeret af Innerlinks må afholde kurser i spillet og benytte sig af logoet. Der er i Danmark 2-3 aktive guider.

Siden 1988 har der været en uddannelse til guide/supervisor af The Transformation Game. Uddannelsen kan tages flere steder i verden, bl.a. på Findhorn i Skotland, i USA, i Holland, Japan, Australien, Sydafrika og Argentina.

Læs mere på disse sider;  Innerlinks og Transformation Game Findhorn.