Din kreative kraft

Dette kursus er for dig, der vil dykke ned i din kreative kraft – og hvor du arbejder med dit eget mål for personlig vækst.
Et kursus hvor spiritualitet, bevægelse og kreativitet er en del af din rejse.

Magi i kreativ kraft.

Der er en vis magi i kreativ kraft – det er en kilde til selvudtryk, selvopdagelse og forbindelse. Kreativitet giver os mulighed for at udtrykke vores tanker, følelser og perspektiver på en måde, der er unik for hver enkelt person. Det er en kanal til at dele vores indre verden med omverdenen. Det er en vej til at forbinde os med vores kerne og spiritualitet. Alle mennesker har potentiale til at være kreative og bringe ideer til live. Det kræver blot åbenhed, mod og tillid til ens egen unikke proces.
Kreativ kraft er en transformerende kraft, der udspringer af vores evne til at forestille os, at skabe og give liv til idéer. Kreativ kraft udfordrer status quo og bryder med konventionelle tankegange. Det er en impuls, der skubber os til at udforske nye horisonter og bringe visioner til live.

Temaer

Vi dykker ned i forskellige temaer inden for kraft; det kan f.eks. være din skaberkraft, vores fælles urkraft, din spirituelle og åndelige kraft, dine følelsers kraft, naturkraft og kropslige kræfter.
Vi skal arbejde med forskellige former for materialer og tilgange; kropslige øvelser og bevægelse, meditation og stilhed, fantasirejse og visualiseringer, modellering, tegning/maling, ler og evt. materialer fra naturen.

Sådan gør vi

Vi arbejder vekslende mellem at lave oplæg til processer, hvor du kommer i kontakt med essentielle sider af dig selv, som du herefter udtrykker – eller den anden vej rundt; du får et oplæg til at arbejde kreativt – hvorefter du ser på, hvilke sider af din essens, det udtrykker. Vi tager på opdagelse sammen – og fællesskabet med andre kvinder bidrager til hver enkelt kvindes vækst. Vi spejler os i hinanden – og vi rejser både sammen og hver for sig. Vi deler oplevelserne med hinanden og skaber i fællesskab kontakt til vores kreative kraft og til vores spirituelle selv.

kunstterapi

Tilmelding

Tilmelding sker til helle@transformlab.dk eller benyt formular på denne side.

Kursus om mandagen

Fra 8.4 til 17.6 2024 kl. 16-20.30. Ingen undervisning 22.4 og 20.5. I alt 9 gange. Pris 3300 kr.

Kursus weekend

Kursus 1: 12. april til 14 april 2024
Kursus 2: 31. maj til 2. juni 2024
Begge kurser; fredag 16-20, lørdag 9-17 og søndag 9-16.
Kurserne kan tages uafhængigt af hinanden.
Pris 2900 kr. pr kursus

Adresse

Himmelbjergvej 62B, Laven, 8600 Silkeborg. Hvis du kommer langvejs fra og har brug for overnatning i forbindelse med weekendkurserne, så henviser vi gerne til steder i Laven. Man kan også bo i Ry, hvorfra der går tog(tager 10 min) og her er der også indkøbsmuligheder. Kontakt os endeligt.

Undervisere

Teia Tonning – læs mere teiatonning.dk

Helle Brok – læs mere på denne side