1:1 Autentisk og intuitiv – spirituel mentoring for selvstændige coaches, behandlere og iværksættere

Drømmer du om at stå godt forankret som iværksætter eller selvstændig behandler. Drømmer du om at kunne bruge din intuition og trække på spirituel input til udvikling af dit job og din forretning. 

I 1.1 sessions sætter vi spiritualitet og hjertet i centrum – og jeg skaber rammerne for, at du kan og tør tappe ind i en helt fundamental indre ro. En ro, som giver dig balance til at åbne op for meningsfyldte og intuitive input til løsningen af dine udfordringer. Du kan arbejde med emner som at være autentisk, at bruge din intuition og at styrke den indre balance.

Du får mulighed for at sætte krop, ord og handling på det, der foregår indeni, som ellers kan være svært at gribe fat om, fordi vi mennesker ofte blokerer for det. Sammen skaber vi et rum, hvor der er plads til dig.

Undervejs vil vi bruge kort og elementer fra The Transformation Game. Derudover kan metoder som meditation, kropslig fundering med fokus på grounding,  centrering, kunstterapi og naturen komme i spil.

Spirituel mentoring for selvstændige

1:1 - Balance. Spiritualitet og psykomotorisk terapi

Din indgang kan være alt fra stress, angst, uro eller fysiske symptomer til ønsket om et mere helstøbt liv, hvor du lever i tråd med din sjæl og indre stemme.

Mine metoder er kropsforståelse, afspænding, kropslige impulser og psykomotorisk berøring og greb. Ligeledes er der plads til samtale, kreative elementer og kropsterapeutiske øvelser. Sammen skaber vi balance i kroppen, balance i psyken og balance i livet.

Med afsæt i hele din situation hjælper jeg dig til at blive bedre til at lytte til din krops signaler, dine følelser og din intuition. Alt sammen for at give dig handlemuligheder og skabe en bedre situation for dig selv. Denne sammenhæng mellem krop, sind, det mentale og følelserne betyder, at du får en stærkere helhedsfornemmelse af dig og din situation – og dermed flere handlemuligheder og skridt i retning mod heling og bedring.

Du kan f.eks. arbejde med:

  • stresshåndtering og kropslig uro
  • kropslig understøttelse og indgangsvinkel i forhold til angst, depression eller andre psykiske udfordringer
  • at finde ståsted og balance, når der er forandringer i dit liv
  • intuition og at lytte til din indre stemme
balance i livet