Gratis e-bog om transformation og manifestation

I denne gratis e-bog har jeg samlet fire inspirerende øvelser, som sammen og hver for sig hjælper dig på vejen mod transformation og manifestation. Samtidigt får du refleksioner og viden omkring disse fire emner: 

  • Hvad er manifestation og transformation
  • Lyt til din indre stemme
  • Samskabelse med naturen
  • At handle på impulser og input

Tilsammen giver bogen dig nogle ideer om din forvandlingskraft. Du kan få en fornemmelse af, hvor du er i dit liv lige nu, og om der måske er noget, som du ønsker at forandre.

Få den gratis bog her; 

Transformation og manifestation

Nyhedsbrev og gratis gruppe

Når du downloader min e-bog tilmelder du dig samtidigt mit nyhedsbrev, som er fyldt med inspiration om spiritualitet, The Transformation Game, manifestation og transformationskraft. Her skriver jeg om emner som at lytte til din intuition eller indre stemme, om at bruge naturen, om Findhorn Foundation og mange andre hjerte-emner. 

Som modtager af mit nyhedsbrev får du samtidigt adgang til min gratis meditation- og sharingsgruppe. Gruppen foregår online. Varigheden er ca. 1 time. Du tilmelder dig til et lille forløb af 3 gange/dage over 3 uger. Du kan tilmelde dig alle de forløb, du vil. Læs mere nedenfor om gruppen. Linket til deltagelse får du i nyhedsbrevet.

kunstterapi

Meditation med englekort fra The Transformation Game

Meditationsgruppen er et pauserum med fordybelse – og du vil få redskaber til din dagligdag og dine næste skridt. Her er plads til nærvær og at være mindful – og der kan være en åbning for kontakt til hjertet og visdom fra dit spirituelle selv. Her er er med andre ord plads til din personlige og spirituelle udvikling. Samtidigt er disse online meditationer en mulighed for fællesskab med andre. 

Meditationerne er inspireret af Findhorn Foundation og indeholder

  • En meditation med afsæt i en inspirerende tekst og et kort fra Transformationsspillet.
  • Et enkelt kreativt udtryk, f.eks. i form af modellering, tegning eller skrivning.
  • Sharing. Dvs. vi deler vores refleksioner og indsigt med gruppen.

Vi anvender Intuitive Solutions® og englekort fra The Transformation Game®.

Englekort