Andre muligheder

Det oprindelige Transformation Game er udviklet på Findhorn Foundation – og er udviklet til at foregå i en gruppe. Det har sin helt særlige styrke, man får stor støtte fra de andre i gruppen og det “rum”, som skabes i et gruppefællesskab er meget støttende. Der er også udviklet forskellige andre muligheder for at interagere med spillet. Alle er meget kreative og bringer forståelse, visdom og andre veje til løsning af udfordringer. Det er en kreativ måde at arbejde med sin personlige og spirituelle udvikling.

Intuitive Solutions®

“Love it! A good process to inspire new idea and action for life!”

Med Intuitive Solutions® arbejder man intuitivt med enkelte kort fra Transformationsspillet – men ikke hele brættet og alle felterne. Man formulere et formål og trækker kort, som giver indsigt, og som udpeger dine udfordringer og giver bud på, hvordan du kommer omkring dem. Derudover trækkes et engelkort (en kernekvalitet) som støtte til processen. Denne måde at trække kort på kan både anvendes i individuelle forløb – men også være en metode for en gruppe eller et team, som arbejder sammen. Det er en hurtig måde at få indsigt og umiddelbart forståelse og retning. 

Intuitive Solutions

Englekort

Englekortene består af 72 forskellige universelle kvaliteter. Kortene har fået deres helt eget liv og er ofte brugt af folk, uden at man kender til deres oprindelse fra Transformationsspillet. Der findes forskellige meditationer, som støtter op om at få kontakt til kvaliteterne og til at integrere energien. Derfor kan englekortene anvendes som en del af individuelle forløb – eller som en del af meditationsgrupper.

Englekort

Solo Game

Transformationsspillet findes i en solo-udgave, som er udviklet til individuelle forløb. Det er for dig, som ønsker at arbejde alene med mig som din facilitator og guide. Grundlæggende er mange af de samme elementer i brug som i selve spillet, men de foldes ud på en lidt andet måde. Man starter også her med et mål og beskrivelse af, hvad man ønsker at forandre.

Transformationsspillet

Hvis man ønsker at købe boksudgaven af The Transformation Game, så kan det købes her hos Bog og Mystik. Man kan sagtens selv spille, men med en guide får mange flere muligheder og retningslinjerne er anderledes, hvilket ofte giver en større fordybelse.