Det siger mine kunder

Synne Suhr. Konsulent. cand.merc.int.

“Helle har simpelthen styr på processen, hvilket gør at jeg som kursist kan koncentrere mig om indholdet af min proces. Helle gør det med vid, empati og masser af humor. Med hendes kontakt skaber hun tillid og tryghed. Hun rummer forskelligheder, provokationer, sorg – og mange andre følelser, der kommer i spil, når forskellige mennesker samles for at arbejde med de ting, de ønsker at forandre i deres liv.

Helles facilitering gør, at jeg føler mig udfordret i indholdet men tryg i processen.”

Annie Worsøe med en af de mange udtalelser
Annie Worsøe. Filmarbejder og rejseleder.

“Helle er en nærværende og varm underviser og facilitator.

Den enkelte bliver set og hun har kreative redskaber/opgaver til at skabe en fordybende proces, hvor deltagerne får større forståelse for sig selv. Det er både kreativt, til tider sjovt, ofte meget præcist – og også med plads til at se på det, som kan være svært.

Det er altid værdifuldt at komme på Helles forløb – om det er hendes kurser eller Transformationsspillet.”

Hans Jørgen Bruun

“Jeg var inden spillet en smule skeptisk og meget nysgerrig i forhold til hvordan et “terningespil” kunne være vejviser for mig og min måde at tackle mine problemer og udfordringer på – men med spillet som udgangspunkt og med Helle i hånden blev jeg guided til nye indgangsvinkler.

Nu tror jeg ikke så meget på tilfældigheder, og det gjorde selvfølgelig tilgangen til spillet nemmere. Men desuagtet oplevede jeg, at mine vanemæssige måder at anskue tingene på blev udfordret. Der blev rusket op i mine antagelser. Jeg ville ikke af egen kraft have fundet de veje.

Helle var skarp og en fantastisk støtte hele vejen igennem spillet. Jeg følte aldrig, at jeg blev manipuleret – tværtimod! Gennem spillet oplevede jeg støtte og mulighed for selvrefleksion. Så tak for det!” 

Tina Christensen

Jeg har været på kursus og spillet transformationsspil med Helle flere gange. Hver gang har det været en vidunderlig oplevelse. Helles rolige, nærværende tilstedeværelse skaber et meget smukt rum, hvor man føler sig set og hørt.

Mit seneste mål (hensigt) var, at finde en bolig inden for et halvt år, med udsigt fra min seng. Det lykkedes.

Om det var Helles fortjeneste er svært at sige, men dét at hun troede på dét og på mig, fik mig til at tro på at det kunne lade sig gøre. 

Jeg vil til hver en tid anbefale Helle som underviser i transformationsspil og hun har de varmeste anbefalinger herfra.

Ingeborg Zachariasen
Psykomotorisk terapeut

“Det har været en helt særlig, nærmest magisk, og sporsættende oplevelse. Rammerne har været tydelige, og lige til at forstå, både i mails, og igennem selve spillet, og sådan at jeg helt har kunnet give mig hen til min proces og mine oplevelser.

Jeg er oprigtigt fascineret over, hvad der kan opstå i spillets magiske rum, og jeg har følt mig helt tryg med Helles støttende, jordbundne og engagerede facilitering af processerne undervejs i spillet.”

Anonym

“Du er utrolig skarp og præcis men det er krydret med kærlighed. Det gør at jeg har følt mig tryg og set. Du har også givet mig nogle “puf” – og jeg var sikker på, at du også stod klar til at gribe mig, hvis det gik galt, når jeg bevægede mig på ukendt land. Det har været nemt at være mig selv, trods de svære udfordringer, som jeg kiggede på i løbet af spillet.

Jeg har fået meget mere kontakt til min intuition og spirituelle sider. Tak”

Det siger mine samarbejdspartnere

Trine Kolding, Tidsspecialist, underviser og forfatter i firmaet "Når Tiden Er Vigtig"

“Jeg havde et længerevarende samarbejde med Helle Brok, da vi i fællesskab udviklede et kursusforløb i personlig effektivitet og planlægning for 15 afdelinger på 3 campus i VIA UC. Helle stod i spidsen for styregruppen og sørgede for at styre projektet sikkert igennem fra start til slut.

Helle har et særligt analytisk og skarpt blik for organisatoriske kulturer, sammenhænge, processer og dynamikker, og hun sørgede for at klæde mig grundigt på i forhold til både målgruppe og organisation. Af mere personlige træk vil jeg især fremhæve Helles humor, varme, empati og troværdighed. Når man har en aftale med Helle, kan man regne med, at den bliver overholdt. Samtidig foregår al kommunikation i en klar og tydelig tone kombineret med masser af humor og indlevelse. I forbindelse med evalueringen af forløbet skrev jeg til hende:

”Du har en meget elskelig og konstruktiv måde at være på”. Sætningen opsummerer fint, hvordan jeg har oplevet at samarbejde med Helle.”

Cor Niks, Psychomotor Therapist, Master. Windesheim University of Applied Science.

“My first contact with Helle was during a conference on psychomotor therapy in Amsterdam in 2008.

In the collaboration with Helle I have always feel a positive drive. She is strong in maintaining contact, keeping an overview and was being able to coordinate the tasks and cooperation what is necessary to organize successful summer schools for so many years.

An appropriate description for me is that I experience her as a warm person, interested others and clear in what she expects from the other.

She also can motivate others and convey her enthusiasm. Not only in her professional contact but also in her personal contact with the other. We will miss her skills as a coordinator!”