heljclzl* fmlkgsmflkg4msldfkglskg4 ldfmgkdfmlgk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

heljclzl* fmlkgsmflkg4msldfkglskg4 ldfmgkdfmlgk

Trine Kolding indehaver af “Når tiden er vigtig”. Underviser, facilitator og forfatter til 8 bøger og mere end 100 artikler om fokus og koncentration, personlig effektivitet og planlægning.

Jeg havde et længerevarende samarbejde med Helle Brok, da vi i fællesskab udviklede et kursusforløb for VIA Universitys undervisere i personlig effektivitet og planlægning. Forløbet var en del af et større kompetenceudviklingsprojekt i VIA, som gik på tværs af tre campus og involverede mere end 15 afdelinger/uddannelser. Helle stod i spidsen for styregruppen og sørgede for at styre projektet sikkert igennem fra start til slut. Som underviser i tidsstyring var den en stor fornøjelse at deltage i et projekt, hvor alle aftaler og deadlines blev overholdt.

Helle har et særligt analytisk og skarpt blik for organisatoriske kulturer, sammenhænge, processer og dynamikker, og hun sørgede for at klæde mig grundigt på i forhold til både målgruppe og organisation, så jeg kunne levere målrettet undervisning til de forskellige faggrupper. Af mere personlige træk vil jeg især fremhæve Helles humor, varme, empati og troværdighed. Når man har en aftale med Helle, kan man regne med, at den bliver overholdt. Samtidig foregår al kommunikation i en klar og tydelig tone kombineret med masser af humor og indlevelse. I forbindelse med evalueringen af forløbet skrev jeg til hende: ”Du har en meget elskelig og konstruktiv måde at være på”. Sætningen opsummerer fint, hvordan jeg har oplevet at samarbejde med Helle.

heljclzl* fmlkgsmflkg4msldfkglskg4 ldfmgkdfmlgk