TRANSFORMATION – med spillet der kan ændre dit liv!

Kan et spil virkeligt ændre dit liv?

Ja – det kan det.

The Transformation Game® hjælper dig med at skabe de forandringer, forvandlinger og ændringer, du og din sjæl længes efter – og er eminent som brolægger af nye veje og retninger i dit liv.

Jeg har set deltagere finde vejen til et nyt job eller en ny bolig.

Jeg har oplevet, at deltagere endelig har fået etableret det parforhold, de længtes.

Mens andre har skabt ro i smertefulde relationer, fået en mere positiv holdning til sig selv eller fundet et stærkere alignment i deres liv – og frigivet en masse energi.

Forvandling kan se ud på mange måder, og små, præcise skridt kan føre store forandringer med sig.

Helle Brok faciliterer The Transformation Game

Derfor har jeg skabt et forløb, hvor The Transformation Game er det centrale omdrejningspunkt.

TRANSFORMATION kurset er for dig, som er klar til at så et frø, lade det vokse og skabe vedvarende forandring i dit liv.

  • Det kan være du står i et vadested og mangler nogle sten at træde på.
  • Måske er du ved en skillevej, hvor skiltet er uklart og den nye vej endnu ikke synlig.
  • Eller måske er du allerede godt i gang med at skabe den forandring, du ønsker dig, men mangler klarhed og de sidste kærlige skub, der får dig helt i mål.

En krise kan se ud på mange måder, men i den ligger ofte en længsel og en fornemmelse af, at man ikke helt er i tråd med sin sjæl eller sin livsvej.

Den kan du genfinde og styrke i dette forløb. Og uanset dit afsæt, vil kurset give dig næring, healing og kærlig omsorg på din vej i livet.

Med forløbet og The Transformation Game® får du mulighed for at se dybt ind i dit liv og identificere de konkrete og praktiske skridt til at løse dine problemer og udfordringer.

En rejse for dig, som er klar til at åbne dig for at træde fuldt ud i din kraft – og skabe de forandringer i dit liv, du og din sjæl længes efter.

Forløbet består af 4 dele

Del 1: Så et frø til forandring (gruppe)

Vi starter med at gøre dig klogere på dit mål for forandring – det som i spillet kaldes din hensigt. Jo mere præcist dit mål er – jo stærkere er din transformation. Vi mennesker er som isbjerge – ikke alt er synligt for os selv. Du får mulighed for at kigge “under vandet”, gå i dybden og få en fornemmelse af hele det landskab, du ønsker at forandre. I denne session skaber vi tillid og åbenhed til hinanden – ligesom du vil få en konkret introduktion til selve spillet. Her sår du de første frø til forandring.

Sessionen foregår online 1-2 uger inden spillet sammen med den gruppe, du følges med. Gruppen er på 3-4 personer. Mødet foregår over Zoom – og typisk en aften. Har du ikke prøvet Zoom før får du hjælp til dette. Vi mødes i ca. 3 timer.

Del 2: En individuel session - din forvandlingsproces

Imellem første gruppesession og selve spillet mødes du 1:1 med mig – enten over telefonen, fysisk i Ry eller på zoom.

Her kigger vi sammen på forskellige aspekter af din forvandlingsproces, og du vil kunne få sparring på dit ønske om forandring, drømme – og dine evt.  frygt og usikkerheder.

Ligeledes bliver du mere klar på den præcise formulering af dit mål og – eller hvordan billedet af din fremtidige verden og dagligdag præcist ser ud.

Sessionen var ca. 50-60 minutter.

Del 3: Transformationsspillet (gruppe)

Vi spiller  The Transformation Game® en hel dag på 9 timer. Vi mødes fysisk i Ry eller omegn. Det her er dagen, hvor dit mål – din hensigt – og din ønskede forandring får liv og kommer i spil. Du er sammen med din gruppe og det foregår i en trygt, åben og levende stemning.

Du spiller på din livsvej med målet som omdrejningspunkt og dette bliver spejlet gennem spillet. På rejsen vil du få nye erkendelser, opleve forhindringer, møde engle og måske mirakler. Du får udvidet din bevidsthed, og du heler evt. smerter, mens du bevæger dig gennem det fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle plan.

Dette spil er magisk og kreativt – og et vidunderligt redskab. Det er et sjovt og komplekst brætspil, der tilbyder en legende, men alligevel dyb måde at forstå og transformere på. Det er udviklet på Findhorn Foundation. Man skal være uddannet til at facilitere det og gennem mere end 40 år er det spillet over hele verden som et redskab til spirituel og personlig forandring. Læs mere under  The Transformation Game®.

Spillet kan skabe en dybere transformation i forhold til dit mål. Men samtidigt så sker der kun det, som du ønsker at sætte i verden. Din spirit og din sjæl er med på hele rejsen – og selvom selve spillet er meget jordnært, sker der også en energetisk ændring. Blandingen af energiændring, en jordnær forståelse og konkrete handlinger giver forvandling.

Del 4: Next Step - Integration (gruppe)

Ca. 3-4 uger efter spillet mødes vi igen online på Zoom i 3 timer for at integrere transformationsspillet.

Du har sikkert allerede her taget de første konkrete initiativer i forhold til dit mål – og ved at dele dette med gruppen giver vi det endnu mere kraft og retning. 

Derudover vil vi arbejde med “Intuitiv Solution”, som er kort fra The Transformation Game. Disse kort trækker du på at tage næste skridt og processen hedder “Next Step”.

På den måde genbesøger vi dit mål, forstærker det og lægger lidt mere til, således at du følges godt på vej.

Til slut vil vi integrere det hele gennem en guidet meditation.

 

Er du klar til en forvandling?

Book en gratis afklarende samtale, hvis du vil høre nærmere – og hvis du er i tvivl om kurset er det rigtige match til dig. Du kan booke en samtale her

Er du allerede klar til kursus og til transformation, så kan du booke her. Her kan du også se datoer for kurserne. Prisen er 2500 for hele forløbet/kurset.

Bemærk at I også selv kan samle en gruppe, hvorefter jeg kan komme til jer og spille spillet. Læs mere her.