5 nøgler til transformation og manifestation

Du kan få 5 forskellige indgangsvinkler til at transformere og manifestere i mine særlige velkomstmails. Her er beskrevet inspirationskilder, øvelser, refleksioner, som alt sammen kan give dig nogle ideer om forvandlingskraft. Du får det tilsendt på mail, men får også et samlet hæfte så du til enhver tid kan vende tilbage til det, og du vil have et samlet sted at se inspiration, øvelser og refleksioner omkring transformation. Du modtager den gratis ved at klikke her: XXX

Samtidigt tilmelder du dig mit nyhedsbrev, som er fyldt med inspiration om spiritualitet, The Transformation Game, manifestation og transformationskraft. Emner om at lytte indad, om Findhorn Foundation og mange andre hjerte-emner. 

Tilmeld nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev får du samtidigt adgang til at melde dig på min gratis sharring og meditationsgruppe, som er ca 1 gang om ugen – dag online. Varigheden er ca. 1 time. Du kan deltage 1 gang eller flere gange, helt som det passer dig. 

Meditation med englekort fra Transformationsspillet

I sharring- og meditationsgruppen trækker vi kort fra Transformationsspillet. 

Du kan bruge gruppen som en pause i din dagligdag. Du kan have et pauserum med fordybelse – og du kan få redskaber til konkret viden om din dagligdag og dine næste skridt. Her er plads til at skabe nærvær og mindful og som en åbning for kontakt til hjertet og visdom fra dit spirituelle selv.

Meditationerne er inspireret af Findhorn Foundation og indeholder

  • En meditation med afsæt i en inspirerende tekst og et kort fra Transformationsspillet.
  • Et enkelt kreativt udtryk, f.eks. i form af modellering, tegning eller skrivning.
  • Sharing. Dvs. vi deler vores refleksioner og indsigt med gruppen

Vi anvender Intuitive Solutions® og englekort fra The Transformation Game®.

Tilmeld nyhedsbrev