Ledelse med hjertet

Jeg tilbyder supervision og coaching for ledere og selvstændige, hvor emner som at være autentisk, at bruge sin intuition, at styrke den indre balance kan kobles med viden om forandringsprocesser, organisationspsykologi, arbejdsmiljø og medarbejderledelse. Ligeledes tilbyder jeg hjælp til udviklings- og forandringsprocesser i din organisation eller virksomhed.

I samarbejdet med mig møder du et menneske, der først og fremmest tør forene hjertelighed, relationel og spirituel forankring med hardcore strategi, forretnings- og ledelsesforståelse.

Er du leder og har lyst til sparring?

Jeg er ikke bange for at sætte spiritualitet og hjertet i centrum – og jeg skaber rammerne for, at du kan og tør tappe ind i en helt fundamental indre ro. En ro, som giver dig balance til at åbne op for meningsfyldte og intuitive input til løsningen af dine udfordringer. 

Du får mulighed for at sætte krop, ord og handling på det, der foregår indeni, som ellers kan være svært at gribe fat om, fordi vi mennesker ofte blokerer for det. Jeg har redskaberne til at spejle dig og give dig et rum, hvor der er plads til dig.

Skal vi lave en aftale?

Hvis du ønsker coaching, sparring eller supervision i forhold til din ledelse/at være leder kontakter du mig blot for en aftale. Hvis du ønsker et forløb i din organisation, så kontakt mig for en nærmere dialog, hvorefter jeg udarbejder et tilbud.

Jeg trækker på mere end 20 års erfaring som leder i privat og offentligt regi. I 2013 interviewede FTFa mig om spiritualitet og ledelse. Læs artiklen her.