Når du indleder et samarbejde med mig, møder du et menneske, der først og fremmest tør forene hjertelighed, relationel og spirituel forankring med hardcore strategi, forretnings- og ledelsesforståelse. Jeg er rolig, hjertevarm og uhøjtidelig. Du kan tænke på mig som en solid og stærk klippe, man kan læne sig op ad, selv når det blæser rigtig kraftigt. Samtidig er jeg også lidt af en glad og vild gøgler, der i høj grad formår at skabe spræl og tænke ud af boksen i mine samarbejder.

Jeg går holistisk og systematisk til værks hos de virksomheder og ledere, jeg arbejder sammen med. Jeg skaber rammerne for, at du som leder kan og tør tappe ind i en helt fundamental indre ro. En ro, som giver dig balance til at åbne op for meningsfyldte og intuitive input til løsningen af dine udfordringer. Herfra kan vi lægge en strategi og en meningsfuld plan for at få forløst behovene på et praksisnært niveau på en måde, der giver mening og føles godt i virksomhedens hverdag. 

Med mig kan du sætte krop, ord og handling på det, der foregår indeni, som ellers kan være svært at gribe fat om, fordi vi mennesker ofte blokerer for det. Jeg har redskaberne til at spejle dig og give dig et rum, hvor der er plads til dig.

Mit fokus er at hjælpe ledere med at skabe helhjertet forankring og forandring i deres virksomheder. Sammen hiver vi tingene ned på jorden og skaber kropslig og mental jordforbindelse. Det er altid i kroppen, vi starter. Vi kan ikke ændre noget før vi har skabt jordforbindelse.

Jeg tilbyder 

  • Supervision og ledercoaching, hvor emner som at være autentisk, at bruge sin intuition, at styrke den indre balance som leder kan kobles med viden om forandringsprocesser, organisationspsykologi, arbejdsmiljø og medarbejderledelse.
  • Støtte og vejledning til gennemførelse af forandringsprocesser og organisationsforandringer i din virksomhed
  • Hjælp til trivsel og stressorienterede udfordringer
  • Forløb for medarbejdere i din virksomhed