5 måneders manifestation og transformation – et forløb for dig, som er iværksætter, selvstændig coach, terapeut eller behandler.

Drømmer du om at stå godt forankret som iværksætter eller selvstændig behandler.

Drømmer du om at kunne bruge din intuition og trække på spirituel input til udvikling af din forretning.

Drømmer du om at få sat retning og kraft i din forretning  – i tråd med din vision og dine talenter. 

Og længes du efter et fællesskab med andre, som er på samme vej.

Så er MANIFESTATION for dig

MANIFESTATION består af 6 online workshops af 4 timers varighed, 3 individuelle sessions (online eller fysisk) samt et 2 dages internat, hvor vi spiller the Transformation Game. Forløbet er bygget op omkring 6 temaer; At sætte en retning, Ståsteder, Pauserummet, Intuition, At overvinde modstand og Skaberkraft – samt The Transformation Game. Samlet giver det dig plads til fordybelse og mulighed for at manifestere den forretning og det glædesfyldte og autentiske arbejdsliv, som du længes efter.

Book en 30 minutters uforpligtende samtale.

 

I forløbet vil vi sætte sanser, hjerne, hjerte og kreativitet i spil gennem:

  • Korte oplæg om de forskellige emner
  • Meditationer
  • Kreative udtryk i form af modellering, tegning eller skrivning
  • Opgaver i naturen  
  • At du deler oplevelser og refleksioner med gruppen.
  • Kropslig bevægelse/øvelser (f.eks. afspænding, grounding, centrering).
  • Og selvfølgelig to dages intensivt Transformations spil.  

 

Du manifesterer din drøm og visioner med mig som guide.

Jeg er selv iværksætter, terapeut og coach – og trækker også på mere end 20 års erfaring som leder i privat og offentligt regi. Jeg har stået der, hvor det hele rystede – og der, hvor jeg tænkte, at jeg ikke kunne lykkedes og havde en fornemmelse af at den “jeg er” ikke fungerede. Jeg brugte forskellige redskaber til at finde vej og var beriget undervejs af forskellige støttende fællesskaber. 

Jeg har valgt at skabe dette udviklings- og forvandlingsfællesskab fordi fællesskaber gør en forskel. Her kan du sammen med 5 andre iværksættere, coaches eller behandlere finde din særlige vej, skabe kontakt til dine særlige evner og undervejs blive støttet og inspireret af andre.

Med det mål at du sætter “mere af dig selv” fri, skaber de forandringer du længes efter – og kan arbejde med overskud, glæde og solidt forankret. 

Længe inden jeg kastede mig ud i at være spirituel iværksætter interviewede FTFa mig om spiritualitet og ledelse (2013). Læs artiklen her.